please make a selection.
 

Familieshow

 

Erling Solland har flere ulike familieshow for barn i alle aldre. Ved hjelp av spenning, humor og mystikk, tar han barna med på en magisk reise.
        

Barna får oppleve trylling med blant annet levende dyr, og noen får også delta aktivt i showet som medhjelpere. Den populære buktalerdukken "Knut Kanin" er naturligvis med i alle show.
Showet kan også bygges ut til å inneholde store illusjonsnumre.

       

Familieshowet kan skreddersys for både store og små arrangementer og barnas alder. Showet kan også tilpasses uilke tema som f.eks.:Klassisk trylling, Trollmannsskow, Sircusshow, Sjørøvershow, Halloween, 17. mai og Juleshow/Juletrefest.
I tillegg tilbyr han et show om magiens historie: "Fra Harry Houdini til Harry Potter - En reise i magiens verden".
          

Erling har gjennom flere år hatt egne familieshow på kjøpesentre, båtene til Stena Saga, Color Line og i landets største familieparker. Erling tryller også ved barneavdelingene på Ullevål sykehus og Rikshospitalet hver måned.

 

Trylleskole

Erling har mange års erfaring i å holde trylleskole for barn fra 4 - 12 år, hvor de i gruppe lærer å lage og utføre enkle og forbløffende trylletricks. Vi tar utgangspunkt i enkle ting som finnes i et hvert hjem, og som alle kan klare å utføre.

 

 

 

Tooltip content goes here.
.dropdown-backdrop{ z-index:0; }